Hogyan tájékozódjon a Viparspectra termékekben és milyen előnyei vannak

A Viparspectra a termékek széles választékát kínálja. Hogyan lehet tájékozódni az egyes termékek között? Bemutatjuk az egyes termékcsaládokat.

Melyek a Viparspectra panelek legfontosabb előnyei?

A beltéri növények termesztéséhez a legjobb világítás kiválasztása rendkívül fontos az optimális eredmény eléréséhez.

A Vipaspectra panelek a termesztéshez szükséges világos színek teljes spektrumát kínálják. Ez lehetővé teszi a magasabb terméshozamot, de ennek eredményeként ez pozitív értelemben tükröződik a termés ízében is.Az úgynevezett teljes spektrumú világítás a természetes napfényhez hasonló fényt biztosít. Pontosabban, ez a 450-670 nm-es tartományban mozgó fény, amely az összes hullámhossz kiegyensúlyozott megjelenítését kínálja.

A Viparspectra LED-es termesztőlámpák használhatóságát tovább növeli a vezeték nélküli távirányító, amely lehetővé teszi a termelők számára, hogy időzítőt és egyéb fényerő-szabályozási lehetőségeket alkalmazzanak a világítás tökéletes beállításához. Ugyanakkor a lámpák névleges értéke akár 10 000 órányi folyamatos működést biztosít.

Ugyanakkor a LED-es növekedési lámpák villamosenergia-költséget takarítanak meg, és csökkentik a termőhelyiség hőjét. Érintésre is hidegek maradnak. Különösen 70%-kal hűvösebbek lehetnek a hagyományos HID-ekhez képest, amelyek működési hőmérséklete eléri az 50-150 °C-ot. Ezek a panelek nagyon egyszerű telepítést és későbbi használatot is kínálnak. A telepítés egyszerű Plug and Play mechanizmust használ.

A Viparspectra a termékeit több terméksorozara osztva kínálja:

KS sorozat

A KS-nek nevezett panelek a Viparspectra portfóliójának legújabb elemei. Samsung és Osram diódákat használnak. Ezek a LED-ek a csúszórudaknak köszönhetően nagyon könnyen adaptálhatók a különböző körülményekhez.

XS Sorozat

Ennek a sorozatnak a gyártása során Samsung diódákat is használtak. A teljes termékcsalád nagy hatékonyságú PPE-vel és maximális hozamnöveléssel rendelkező diódákat rendelkezik. A Pro sorozathoz képest még 5%-kal erősebb és gazdaságosabb. Mean Well vezérlővel van felszerelve. Különleges passzív hűtőrendszert is kínál, amely nem csak hatékony, hanem zajtalan is. 

PRO Sorozat

A Pro sorozat új SMD LED technológiát használ. A LED-es lámpasorozatot úgy tervezték, hogy költséghatékony világítást hozzon a piacra. Ugyanakkor praktikus Sosen vezérlőrendszerrel és innovatív hűtőrendszerrel rendelkezik.

VS Sorozat

Ebben az esetben egy régebbi verzióról van szó. Ebben a termékcsaládban is Samsung chipeket használtak Mean Well vezérlőkkel. A sorozaton belül a gyártó elsősorban a megfizethetőséget igyekszik fenntartani.

VB Sorozat

Ez a régebbi sorozat ismét kiváló minőséget és csúcsteljesítményt hozott a Samsung diódák vezérletével. Mean Well vezérlővel van felszerelve. Úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb mértékben fenntartsa az egyensúlyt a magas PAR teljesítmény és a megfelelő lefedettség között. Ezeknek a paneleknek a felszerelése tehát lehetővé teszi a gyógynövények, gyümölcsök és zöldségek hatékony termesztését hétköznapi háztartási körülmények között is.